Intensyviai sporto salėje besidarbuojanti Rima kasdien džiaugiasi tirpstančiais kilogramais, tačiau laikui bėgant ji suprato, kad jos oda nespėja reaguoti su žaibiškais kūno pokyčiais. Būtent dėl šios priežasties moteris ryžosi 4 000 eurų vertės operacijai. Laimei, Rimai už ją mokėti nereikėjo.

„Mane pasirinko todėl, kad viskas, ko pasiekiau, buvo be jokių skrandžio mažinimų, o tik stiprios valios ir itin sunkaus darbo dėka“, – anksčiau DELFI pasakojo Rima.

Ši naujiena kelia džiaugsmą ir Rimai, ir jos artimiesiems, ir jos treneriui, kuris pasidalino pirmąja jos nuotrauka po operacijos.

„Pagaliau puikiai atrodanti Rima – sporto salėje aptarti, įvertinti esamą situaciją ir susidėlioti sporto planus ateičiai. Pokyčiai tikrai džiuginantys po odos pertekliaus šalinimo operacijos! Duodame Rimai dar laiko sugyti ir laukiame sporto salėje!“ – džiaugsmingai socialiniame skelbė asmeninis treneris.

Rima Antonovienė

Kiek anksčiau 140 kilogramų svėrusi ir daugiau nei 50 kilogramų atsikračiusi Rima dalijosi, kad to pasiekti jai padėjo ir šeima.

„Nueiti trys ilgo ir labai sunkaus kelio etapai, kuriuos ėjau ne viena. Turėjau puikią palaikymo ir padėjėjų komandą. Pirmiausi ir svarbiausi jos nariai – mano šeima. Vyras – širdukas ir mano žmogus Vidas Zenonas Antonovas, vaikučiai – Kotryna, Ana Marija, Zenonas, Karolina, Aleksandras ir mažoji Europytė“, – artimiesiems dėkojo moteris.

Dabar moters gyvenimas atrodo visiškai kitaip. Per pusmetį 50 kilogramų svorio numetusi Rima juokauja, kad anksčiau nė nesupratusi, ką reiškia aktyvus laisvalaikis.

Vos tik daugiavaikė moteris pradėjo viešai džiaugtis savo figūros pokyčiais, imta svarstyti, iš kur šešių vaikų mama randa pinigų sporto klubui ir asmeninio trenerio paslaugoms, tačiau Rima neturi, ko slėpti – ji dirba per kelis darbus, o bėdai esant, jai padeda ir vyriausioji dukra.

„Buvo pinigėlių šiek tiek atsidėta ir dar dukra šiek tiek duoda. Tai nėra brangu, kaip kažkam gali atrodyti. Tikrai karvės nekainuoja. Pats treneris kartais, norėdamas dar labiau mane motyvuoti, padeda – padaro vieną kitą nemokamą treniruotę. Tinginiams galbūt atrodo, kad tas treneris kainuoja labai daug, tačiau tikrai galima susitarti, visi mes žmonės, jie tikrai būna labai supratingi. Žinoma, jeigu žmogus yra apsileidęs, tinginys, tikrai neateis joks asmeninis treneris ir su burtų lazdele nenuims tų lašinių. Treneris tik padeda, o daugiau visą darbą turi atlikti pats“, – tikino pašnekovė.

„Už savo neįgalumą gaunu apie 220 eurų, Šiauliuose plaunu laiptines, susirandu dar atsitiktinių darbų – taip ir susitaupau. Kai žmogus labai nori, viskas yra įmanoma. Aš anksčiau irgi maniau, kad sporto klubas ir asmeninis treneris kainuoja didžiulius pinigus, tačiau kai pabandžiau pati, supratau, kad viskas yra kitaip“, – sakė ji.

„Mano tikslas yra sportiška figūra. Norėčiau turėti gražų, lengvai raumeningą kūną, turėti pilvo presą. Atletiškas kūnas, mano nuomone, yra tobulas kūnas. Anksčiau sakiau, kad norėčiau sverti 65 kilogramus, tačiau raumenys nėra lengvi, todėl svarbiausia yra apimtys. Galiu sverti ir 70 kilogramų bei atrodyti gražiau už moterį, kuri sveria tik 60 ir nesportuoja“, – tikino pašnekovė.
Anksčiau 140 kilogramų svėrusi Rima sako, kad problemų su sveikata neturi. Įdomu ir tai, kad mitybos planą ji susikūrė pati.

„Su sveikata neturiu jokių problemų. Valgau subalansuotą maistą. Daug kas klausia, kas man sudarė mitybos planą – niekas kitas, tik aš pati. Jokio skrandžio man niekas nemažino, viskas padaryta mano darbu. Valgau kiaušinio baltymus, liesą paukštieną, daržoves, pirmoje dienoje pusėje – keletą vaisių, liesa varškę“, – anksčiau DELFI dėstė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (729)