Režisūrinis R. Cicėno debiutas televiziniame kine buvo serialas „Garbės kuopa“. Tiesa, tąkart pirmąkart į režisieriaus kėdę atsisėdo neplanuotai - gelbėjant režisierių Raimundą Banionį.

„Jis paprašė pabaigti režisuoti pirmą seriją, nes jam teko išvykti į užsienį. Tai buvo mano režisūrinis debiutas televizijoje. Vėliau režisavau laidą „Dar pažiūrėsim“, serialą „Mažylis“, - vardija R. Cicėnas, neseniai režisavęs ir grupės „Makchu Pikchu“ klipą dainai „Take A Bite“.

Vilniaus Valstybinio Mažojo teatro prieš metus išėjęs R. Cicėnas sako, kad jis ir toliau norėtų tęsti savo veiklą už kadro.

„Po truputėlį vis didesnę tvirtybę randu kaip režisierius“, - neslepia režisūros studijas pradėjęs vyras.

Tiesa, R. Cicėnas sako neturintis tokių didelių ambicijų tapti antruoju Algimantu Puipa ar Emiliu Vėlyviu.

„Mano didžioji gyvenimo meilė yra teatras, tačiau pasitaiko ir tokių režisūrinių darbelių, į kuriuos nespjaunu. Tačiau aš nesu kino režisierius, nesvajoju sukurti ilgametražį filmą. Nepretenduoju tapti antruoju Vėlyviu ar Algimantu Puipa. Man labiau patinka režisuoti spektaklius teatre“, - prisipažįsta jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)