Dainininkas renginyje pasirodė ne vienas – jam kompaniją palaikė jo naujoji širdies draugė Kamilė, su kuria reperis viešumoje pasirodė pirmą kartą.

Poros santykių pradžia neapsiėjo be skandalų, kadangi esama Remigijaus mylimoji yra buvusios jo merginos artima draugė.

Dar šių metų rudenį Remis Retro romantiškus jausmus palaikė su kita antra puse – šokėja Svajūne Kačenauskaite, visgi spalį Delfi pranešė, kad pora po dvejų metų draugystės suka skirtingais keliais.

Tai, kad išsiskyrė su R. Daškevičiumi-Remiu Retro, S. Kačenauskaitė patvirtino pati. Mergina teigė plačiai komentuoti situacijos nenorinti, bet vis dėlto užsiminė, kad patyrė dvigubą išdavystę.

„Šiuo metu jaučiuosi taip, lyg išgyvenčiau dvigubas skyrybas. Per pastaruosius dvejus metus mes visi sukūrėme gražius santykius iš kurių gimė draugystė, pasitikėjimas ir begalinė meilė. Niekas nesitiki, kad tokia išdavystė įvyks būtent tau.

Toliau nenorėčiau komentuoti, nes man reikia daugiau laiko, kad suvokčiau šią situaciją. Remigijus ir mano buvusi geriausia draugė visada norėjo daugiau dėmesio ir sekėjų socialiniuose tinkluose, tai tikiuosi, kad jų troškimas išsipildys“, – Delfi sakė S. Kačenauskaitė.

Svajūnės minima draugė – Kamilė, su kuria R. Daškevičius-Remis Retro ir pasirodė ketvirtadienio vakarą. Pora akivaizdžiai vienas kitam rodė šiltus jausmus, nuolat glaudėsi vienas prie kito.

Daugelis gerbėjų pastebi, kad naujoji jo pasija – tarsi iš akies lupta jo buvusioji. Tamsiaplaukė Kamilė aplinkinių dėmesį patraukia ne tik savo išvaizda ar stiliumi, bet ir neįprasta tatuiruote, kuri nugulė ant jos krūtinės. Ten didelėmis raidėmis užrašyta: „Vieta jūsų reklamai“.

A Team Comedy kanalo "Gyvas tinderis" akimirka su Kamile

Tokį kūno piešinį amžiams palikti savo kūne išdrįstų tikrai ne visi. Netradicinė tatuiruotė geriau matoma „YouTube“ kanalo „A Team Comedy“ projekto „Gyvas tinderis“ iškarpoje. Visą laidą, kurioje dalyvavo ir Kamilė, galite žiūrėti paspaudę čia.

M.A.M.A. nominantų paskelbimo metu paaiškėjo, kad R. Daškevičius-Remis Retro iš viso paminėtas net trijose skirtingose kategorijose: „Metų proveržis“, „Metų progresyvios popmuzikos atlikėjas“ ir „Metų kūrinys“. Į pastarąją nominaciją reperis pretenduoja drauge su Natalija Bunke ir jųdviejų kūriniu „Panelė verta milijono“.

Visą nominantų sąrašą galite rasti kitame Delfi straipsnyje, paspaudę čia.

M.A.M.A. laimėtojai bus paskelbti kasmetinių apdovanojimų metu sausio 27 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)