„Čia mano kūdikis. Lauktas, išnešiotas. Gal net per ilgai išnešiotas, bet į vasaros galą išvydo pasaulį“, – šmaikščiai apie naują būstą Delfi kalbėjo R. Žiogas.

Vieno aukšto butą, kuris turi ne tik terasą, bet ir 4 miegamas vietas, renginių vedėjas siūlo išsinuomoti už 850 eurų. Nors naujų šeimininkų jis laukia nuo rugsėjo vidurio, jau dabar tikisi surasti čia ketinančius gyventi žmones.

„Į butą įdėta daug meilės. Tarkim, paveikslai pirkti Italijoje, Genua mieste antikvariato parduotuvėje. Baldai kruopščiai atrinkti. Kiekvienas kampelis (nors jų ir nedaug) ir detalės apgalvotos, be jokių dizainerių pagalbos. Pirmiems klientams šampanas šaldytuve“, – komentavo jis.

Pasižvalgykite po butą:


150 metrų iki jūros esantį butą R. Žiogas laiko puikia investicija į ateitį: „Sunkiai uždirbti pinigai ne tam, kad juos išleisčiau vakarėliuose, o tam, kad galėčiau investuoti. Aš ne tas Žiogas, kuris iš animacinio filmuko ir vasarą pagroja, o žiemą neturi kur prisiglausti.“

Delfi renginių vedėjas pridėjo, kad apartamentai turi ir jam svarbų pavadinimą – jie pavadinti dukros Rėjos vardu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)