Apie sudėtingą sveikatos situaciją trenerė pranešė feisbuke.

„Man truputį geriau. Tai rašau su dideliu prašymu, saugokite save ir savo šeimas. Aš negalvojau, kad mane taip gali suimti. Prakentėjau 12 dienų, bet, kaip matote, neišsikapsčiau pati...

Esu reanimacijoje ir tikiu, kad pagysiu. Nors gydytojas pasakė, kad organizme jau buvo kritinė situacija su deguonimi, tai pačiu laiku buvo suteikta pagalba. Labai noriu jumis pasidžiaugti kiekviena atskirai ir kartu, kad jūs sportuojate ir nepasiduodate. AČIŪ už sąmoningumą.

Laukiu treniruočių, nes, kaip sakiau, neprisimenu kada esu sirgusi.

Laukiu 09.12 dienos stovyklos, nes tai buvo pats fainiausias laikas per šią vasarą ar net per šiuos metus. Nes apie ją svajojau daug metų. Tikiu, kad rugsėjo 12 dieną galėsiu susitikti su naujomis moterimis, gal ir jūs kuri prisijungsite.

Stiprybės, nepamirškite pajudėti nors 30-45 min.

Mane nuo priepuolių išgelbeėjo būtent kvėpavimo gimnastika.

Jai užduosite klausimą, ar skiepytis, sakysiu, spręsti jums. Bet saugotis ir laikytis visų priemonių reikia. Tai būkime samoningi, mums reikia sveikų žmonių.

Tiems, kam yra per 70 metų, rekomenduoju skiepytis, nes jie miršta ne nuo Covid-19, o nuo Covido sukeltų plaučių komplikacijų. Šiuo atveju man ir yra plaučių uždegimas“, – feisbuke rašo trenerė Rasa Vilkienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (563)