Išsiskyrus Nerijaus ir Redos keliams realybės šou gerbėjai ėmė itin domėtis, koks likimas laukia nugalėtojų pelnytosios dovanos. Kol kas nėra aišku, kas skris atostogų į Tailandą, rašoma spaudos pranešime.

Tačiau ne mažiau televizijos žiūrovams rūpi ir su kuo dabar draugauja „Salos“ nugalėtojai, kur veda jų meilės keliai.

Kalbas, kad Redos širdis vėl pasiruošusi naujiems santykiams, pakurstė antradienio vakare Kaune vykusi lazerinės ir estetinės dermatologijos bei plastinės chirurgijos klinikos „Amber Esthetic“ šventė, kurioje ji pasirodė su buvusiu varžovu, realybės šou finalo dalyviu Viktoru Višnevskij. Kas laimės „Salą“ – Nerijaus ir Redos ar Viktoro ir Evelinos pora, tuomet, kai buvo rodoma laida, daug lėmė publikos simpatijos.

„Nemažai realybės šou dalyvių tebebendrauja tarpusavyje. Ne kartą esame susitikę ir mes“, – paslaptingai į klausimą apie galbūt užsimezgusius naujus santykius atsakė pašnekovai.

Reda ir Viktoras antradienio vakarą pabendravo su vienu žinomiausiu Europoje savo srities profesionalu, plastikos chirurgu, profesoriumi Ali Juma bei domėjosi jo darbais.

Trumpam į Lietuvą atskridęs grožio meistras patirtimi dalinosi su mūsų šalyje dirbančiais kolegomis. Kartu su kitais svečiais Reda bei Viktoras šventinio renginio metu taip pat mėgavosi rankų darbo desertais ar juodaisiais eršketų ikrais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)