M.Douglasas ir jo žmona Catherine Zeta-Jones (Ketrin Zeta-Džouns), kurie tada pasirašė 1,5 mln. JAV dolerių (apie 4,7 mln. litų) sutartį su britų žurnalu "OK!" dėl vestuvių nuotraukų, šiuo metu teisiasi su žurnalu "HELLO!", kuris išspausdinto "vogtas" vestuvių nuotraukas.

Pora susilaukė kandžios kritikos dėl šios sutarties ir vėliau pateikto ieškinio, todėl R.Crowe nutarė atmesti 2,25 mln. JAV dolerių (apie 6,3 mln. litų) vertės pasiūlymą publikuoti jo būsimų vestuvių su aktore ir dainininke Danielle Spencer (Daniel Spenser) nuotraukas.

"Russellą sukrėtė neigiamas požiūris į Douglaso teismo procesą, - žurnalistams pasakojo šaltinis. - Jis yra privatus asmuo ir nenori viso to dėmesio, kurio sulaukiama pardavus vestuvių nuotraukas".

Šiuo metu R.Crowe planuoja saugumo priemones savo vestuvėms, kurios balandžio 5 dieną įvyks jo valdose Australijoje. Aktorius nenori, kad per vestuves, kurios, kitais pranešimais, gali įvykti ir Fidžyje, būtų fotografuojama.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją