Pasiteiravus Radvilo, ką šis veikia po skyrybų su dainininke Mia, jis teigė, kad sportuoja, keliauja, dirba, o meilės fronte nieko naujo. Vėliau vyras pridūrė, kad jo ir Mios santykius jis nedrįstų kategoriškai apibendrinti. „Mūsų santykiai su Mia yra tiek neapibrėžti, kad įvardinti, jog mes išsiskyrę ar ne - būtų labai nuvalkiota ir banalu. Mūsų santykiuose yra tiek visko buvę, kad aš nedrįsčiau nieko prognozuoti, kas bus toliau, juk aš neaiškiaregis”, - tvirtino R. Bubelis, palikdamas atvirą klausimą apie jo ir Mios santykius.

Pasak Radvilo, su Mia jie nėra santykių nutraukę visiškai. „Tarp mūsų yra labai draugiški ir geri santykiai. „Nevengiame vienas kito, susiskambiname, o kaip bus toliau - parodys gyvenimas. Pavyzdžiui, šiandien mes su ja kartu sportavome sporto klube”, - intriguojančiai kalbėjo R. Bubelis.

Į klausimą, ar jo jausmai dar neišblėso šiai moteriai, ypač todėl, kad neseniai viešumoje pasklido žinia, jog ji turi naują širdies draugą, atsakydamas Radvilas buvo atsargus. „Tuomet aš patvirtinau, jog Mia turi draugą. Dabar nežinau ar ji jį turi. O kalbant apie jausmus jai, negaliu pasakyti vienareikšmiškai, nes kai su žmogumi praleidi tiek laiko, išlieka labai daug sentimentų, gražių akimirkų ir jis lieka įsirėžęs į tavo sąmonę. Mes dabar plaukiam pasroviui”, - apie savo santykius su dainininke Mia pasakojo Radvilas.

Anot Radvilo, Mia jam imponuoja todėl, kad ji yra nenuspėjama moteris. „Tu kiekvieną akimirką nežinai, ko gali sulaukti iš jos. Viena vertus - tai baugina, kita vertus - žavi. Kiekvieną rytą pabundi ir nežinai, ko laukti. Gal tiesiog pripratau prie papildomo adrenalino kiekio”, - sentimentaliai kalbėjo R. Bubelis apie santykius su dainininke, pridurdamas, kad santykiuose su moterimi jam yra svarbiausia chemija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)