Atlikėjas pasidalino dviprasmišku anekdotu, po kuriuo pasipylė įvairūs komentarai. Vieni šį įrašą priėmė kaip juodą humorą, kiti palaikė žiauriu pokštu, o likusieji įvardijo kaip didžiausią nepagarbą ir antisemitinį išsišokimą.

Deivydo Zvonkaus anekdotas

Pats D. Zvonkus komentuodamas šią situaciją teigė, jog tai tebuvo lažybų objektas. „Susiginčijau su draugu, ar toks humoras susilauktų palaikymo Feisbuke. Panašu, kad draugas lažybas pralaimėjo. Šiuo pasisakymu puikiai pavyko išprovokuoti savo draugų ratą – labai daug kas pasisakė įvairiomis aštriomis temomis, nors jiems nebuvo užduodamas joks klausimas“, - teigė pašnekovas.

Po šiuo D. Zvonkaus pasisakymu palaikančiųjų ratas nepagausėjo.

Aštresni ar ne visada apgalvoti garsenybių pasisakymai Facebook paskyrose jau ne pirmą kartą sulaukia audringų diskusijų. Pernai metais Justė Arlauskaitė–Jazzu kelis Londone koncerte apsilankiusius klausytojus, už nepagarbą jai, pavadino kiaunėmis, daunais ir urodais. Tiesa, už šį komentarą atlikėja atsiprašė, nes nenorėjo įžeisti sergančiųjų Dauno sindromu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)