„Galbūt mano gimtadienis buvo šiek tiek nestandartiškas, draugų aplinkoje. Vakaro tema – bulviniai blynai, stintos ir kokteiliai, o fone grojo džiazo muzika“, - trumpai apie šventę atsiliepė G. Jaunius. Kaip apibūdino pats jubiliatas, gimtadienis buvo atšvęstas pakankamai santūriai 30-40 draugų kompanijoje pajūryje esančiame viešbutyje „Vila ramybė“.

Laidų vedėjas prasitarė, kad Palangą pasirinko ne atsitiktinai: „Paskutiniu metu tie mano gimtadieniai panašėjo į spaudos konferencijas, todėl norėjosi didesnio tikrumo ir daugiau dėmesio bičiuliams ir draugams. Kita vertus, tas skaičius toks apvalus, todėl galbūt norėjosi šiek tiek kitaip, ramiau, tyliau. Palanga yra ta vieta, kurioje – mano širdis“.

Iš daugybės malonių smulkmenų, kurias G. Jaunius nuo susirinkusių bičiulių gavo dovanų, labiausiai išsiskyrė jubiliatui brangiausia staigmena – saksofonu. „Mane labai nustebino, kad visi draugai susimetė ir man padovanojo galimybę išsirinkti man labiausiai patikusį saksofoną. Dovana – visiškai į dešimtuką“, - ypatingai džiaugėsi laidų vedėjas, pats sau pasidovanojęs svarbiausią dovaną – jaukų vakarą su artimiausiais draugais.

„Kiekvieno žmogaus gyvenime yra tam tikras taškas, po kurio prasideda kitoks gyvenimo etapas. Iki 30-ies visi žmonės bėga, kovoja, kažko siekia, o tarp 30-40 metų yra tas laikas, kai jau gali sodriai gyventi, turi šiek tiek patirties ir vietos po saule. Sau keliu tikslą šiame dešimtmetyje – ieškoti harmonijos su gamta, su aplinka “, - susimąstė jubiliatas.

G. Jaunius neslepia, kad dirbdamas televizijoje patiria nemažai streso, būna įvairiausių chaotiškų situacijų, todėl labai svarbu viską teisingai susidėlioti ir patirti visapusišką harmoniją. „Galbūt pradėsiu šiek tiek ramiau, sveikiau gyventi, bet jokiu būdu tai nereiškia, kad aš dabar būsiu kažkoks sveikuolis ar koks išprotėjęs, nesveikai ieškantis harmonijos. Tai nėra kažkokie radikalūs pokyčiai“, - atviravo pašnekovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją