Policininkams Radžis negalėjo pateikti net trijų vairuotojams privalomų dokumentų – jis neturėjo vairuotojo pažymėjimo, privalomojo draudimo ir automobilio techninės apžiūros talono. Be to, pareigūnams kilo įtarimų, kad R. Aleksandrovičius yra neblaivus.

Atlikėjas buvo nuvežtas į Vilniaus 1 policijos komisariatą. Ten buvo patikrintas jo blaivumas – alkoholio matuoklis parodė 0,4 promilės. Tad Radžis draudžiamos įkaušimo ribos neperžengė. Jam surašytas administracinių teisės pažeidimų protokolas už vairavimą neturint vairuotojo pažymėjimo ir kitų privalomų dokumentų. Bausmę jam skirs teismas.

Automobilis buvo uždarytas į saugomą aikštelę, tačiau pirmadienį buvo grąžintas savininkui.

Anksčiau atlikėjas žiniasklaidai yra teigęs, kad neturi vairuotojo pažymėjimo, nes tingi mokytis. Esą jį į koncertus ir iš jų vežioja vairuotojas.

DELFI pasiteiravus Radžio, kaip čia nutiko, kad jis pakliuvo policijai neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, pastarasis dievagojosi, kad jis tuo metu buvo Panevėžyje ir pridūrė, kad tai yra visiška nesąmonė. „Manęs net Vilniuje nebuvo. Be to, kokiam durniui reikia būti, kad vairuoti be teisių“, - piktinosi Radži.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją