Kone kasmet Radži mamai skiria šiltą sveikinimą socialiniuose tinkluose, ne išimtis ir šiemet.

„Brangiausiai mamai,

Šiandien yra tavo gimtadienis, todėl norime pasveikinti tave su ypatinga diena.

Tu esi šviesa, kuri nuolat šildo mūsų širdis. Tavo meilė, rūpestis ir atsidavimas neturi jokio lyginimo. Ačiū tau už viską, ką tu darai ir didžiulį vaidmenį, kurį atlieki mūsų gyvenime. Tegul ši diena būna pilna šypsenų, džiaugsmo ir meilės. Linkime tau visko, kas geriausia ir trokštame, kad tau būtų atiduota visokiausia laimė ir sėkmė.

Tu esi nepakartojama ir niekas negali užpildyti tavo vietos mūsų širdyse. Sveikiname su gimtadieniu, brangioji Mama!“, – sveikinimu dalijosi atlikėjas.

Kiek vėliau Radži paviešino kelias nuotraukas iš šalia Panevėžio esančio Bistrampolio dvaro – ten šeima vyko šventinių pietų.

Verta priminti, kad ponia Vida padėjo rimtus pamatus dainininko karjeroje.

1998 m. „Dainų dainelėje“ R. Aleksandrovičius dalyvavo būdamas Panevėžio vaikų globos namų dalimi.

„Mane ruošė ir mokė tada Panevėžio vaikų namuose muzikos mokytoja dirbusi mano mama ir globėja V. Minevičienė. Ačiū jai už viską!“, – kitame šiltame įraše anksčiau dėkojo atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją