Delfi kalbintas vyras atskleidė, kad sumanymas vykti į Italiją kilo dėl globėjos Vidos dukros. Būtent čia ji gyvena su savo šeima.

„Išėjo taip, kad važiuojame jubiliejui. Švęsime krikšto mamos gimtadienį“, – papasakojo jis.

Žinomas dainininkas neslėpė, kad ši išvyka yra ir tam tikras poilsis po darbingos vasaros.

„Truputį norisi atsipūsti“, – atvirai sakė Radži.

Ir nors praėjo tik kelios dienos, dainininkas jau dabar dalijasi pasakiškų atostogų akimirkomis. Beje, pirmosios nuotraukos padarytos ne iš vietinio parko, o būtent iš Vidos dukros namų.

„Jie gyvena labai gražioje vietoje. Iš jų balkono matome nepaprastus vaizdus ir iškart juos fotografuojame“, – sakė jis.

Šalia gyvena ir krikšto mamos uošviai. Čia apsilankęs Radži stebėjosi nepaprastu grožiu, peizažais ir įvairiais pastatais.

„Nebūtų faina, jei to nebūčiau įamžinęs“, – Delfi kalbėjo dainininkas.

Italijoje iki spalio galo ketinantis būti Radži sakė, kad ir anksčiau su globėja keliavo. Daugiau laiko jie praleisdavo Vokietijoje, o šeimai persikėlus kitur – dabar šį laiką leis Italijoje.

„Kelionė susiklostė tikrai ilga“, – džiūgavo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją