DELFI susisiekus su S. Rindzevičiūte, moteris teigė, kad mažais žingsniais grįžta į viešumą. „Motinystės atostogos po truputį baigiasi. Mane pakvietė groti vakarėlyje. Pagalvojau, kad gera proga grįžti. Kai baigsis atostogos, manau, grįšiu į radiją. Jei radijo stotis vėl persikels į Palangą, man ten dirbti būtų labai patogu. O rudenį keliamės gyventi atgal į Vilnių“, - DELFI kalbėjo S. Rindzevičiūtė.

Moteris tikino, kad laidos „SiSi“ jau praeityje ir ji su Simona Albavičiūte eteryje nebedirbs – kurs savo laidą. „Sima toliau ves savo laidą, o aš kažką darysiu atskirai. Jai labai gerai sekasi, ji labai stengiasi dėl savo laidos. „SiSi“ etapas jau baigėsi, bet vieno pabaiga yra kažko kito pradžia. Tikrai kažką sugalvosim. Kol dar nėra aišku, kas bus, negaliu papasakoti“, - tikino pašnekovė.

Anksčiau populiarumu besimėgavusi radijo laidų vedėja sulaukusi sūnaus dingo iš viešumos. Kaip DELFI jau rašė, žiemą S. Rindzevičiūtė praleido Vietname, kur kartu su savo širdies draugu ir sūneliu Adomu džiaugėsi puikiu oru, išmoko valdyti jėgos aitvarus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)