Jis juokavo, kad nusprendus, jog keliaus į Balį žmonai teko konstatuoti tik faktą. Jis jau žinojo, jog kas penkta pora savo medaus mėnesiui pasirenka būtent šią salą, tad sumanė į pasakišką medaus mėnesį leistis bent po devynerių santuokos metų. Kartu su savimi pora pasiėmė ir mažąją dukrelę. Vyresnėlė negalėjo vykti dėl įsibėgėjusių mokslo metų.

„Azija tikrai yra išskirtinė. Ji išsiskiria savo paslaptimis, religiniu žavesiu, gamta, turimų gamtos vaisių įvairove. Mus Balis tiesiog sužavėjo. Prieš keletą metų buvau Indijoje. Tačiau po tos kelionės grįžau tarsi chaose ir prireikė laiko norint sugrįžti pačiam į save, savo mintis. Šiandien parskridome iš Balio ir savijauta visiškai kitokia. Esu ramus ir nors Lietuvos orai nedžiugina, mano širdyje vasara“, – įspūdžiais dalijosi R. Žiogas.

Jis pripažįsta, kad įsitraukti į visus kelionės įspūdžius padėjo ir tai, kad nebuvo interneto ryšio. „Buvau nepasiekiamas, bet pažinau ne tik aplinką, tačiau ir geriau pažinau savo mažąją Rėją. Gera praktika“, – nusijuokė renginių organizatorius.

Jam labiausiai įsiminė tai, jog visi sutikti rytiečiai itin žavėjosi jų vaikais, juos glosto, klausinėja, prašo palaikyti ant rankų, noriai fotografuojasi ir žavisi jų išvaizda. Žinomas vyras juokauja, kad ten vaikai gali pasijausti tikromis kino žvaigždėmis.

Remigijus keliones laiko ne tik viena didžiausių savo aistrų, tačiau ir galimybe geriau pažinti pasaulį ir vardan to yra pasiryžęs važinėtis senesniu automobiliu ar taupyti. Jis skaičiuoja aplankęs jau 53 šalis. Šįkart sudaryti kelionės planą jam padėjo Balyje daug laiko praleidžiantis aktorius Leonardas Pobedonoscevas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)