R. Šimukauskas atskleidė, kad dukra gimė penktadienį 11 val. dienos. Mergaitė sveria 3600 gramų ir yra 52 centimetrų ūgio. „Bus protinga, graži ir punktuali, nes gimė gydytojų nurodyto termino dieną. Mamytė šiek tiek pavargusi ir išsekusi, bet laiminga. Tėvėlis irgi neapsakomai laimingas“, – sakė aktorius.

„Vaikelis buvo lauktas. Yra tokia senovinė tradicija - žmonės iš pradžių susituokia, o tada susilaukia vaikų. Pagal tą planą ir gyvename. Gimimas yra didelė Dievo paslaptis. Reikia laukti ir tikėti“, - prieš keletą mėnesių kalbėjo R. Šimukauskas.

Vyras išsidavė, kad labiau norėjo berniuko, o žmona mergaitės.

R. Šimukauskas ir jo devyneriais metais jaunesnė išrinktoji aukso žiedus sumainė praėjusių metų vasarą Kauno arkikatedroje. Iki vestuvių pora draugavo vienerius metus.

„Tai buvo Dievo pirštas. Mes pažįstami jau šešerius metus, tačiau vieną dieną ėmėme ir vienas į kitą pradėjome žiūrėti kitaip“, - per vestuves sakė R. Šimukauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)