Pora susituokė praėjusių metų birželio mėnesį. Jau per vestuves, kurios vyko Kauno rotušėje, Rūta Ščiogolevaitė užsiminė apie planuojamą šeimos pagausėjimą.

Pirmaisiais nėštumo mėnesiais žinoma atlikėja bei ilgametė TV projektų teisėja slėpė augantį pilvuką. Vėliau kalbas ir spėliones dėl laukiamo kūdikio ji pavertė žaismingu „katės ir pelės“ žaidimu.

X faktoriaus“ filmavime Rūta netgi pasirodė užsidėjusi dirbtinį nėštukės pilvą, kurį demonstravo ją nužiūrinėjantiems smalsuoliams.

Rūta Ščiogolevaitė su vyru ir sūnumi

Žinoma moteris iki gimdymo atsiribojo nuo žiniasklaidos ir leido sau kurį laiką pailsėti nedalindama interviu. Tačiau viename renginyje R. Ščiogolevaitė prisipažino, jog per šį nėštumą ji beveik nepriaugo svorio.

„Negaliu valgyti, todėl per nėštumą priaugau tik tris kilogramus“, - gegužės mėnesį sakė atlikėja.

R. Ščiogolevaitė taip pat augina šešerių su puse metukų sūnų Adomą, kurio susilaukė su buvusiu širdies draugu Deividu Meškausku.

Rudenį R. Ščiogolevaitė ir toliau matysime TV3 eteryje – dalis „Lietuvos talentų“ laidų buvo nufilmuotos dar vasaros pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (429)