DELFI žiniomis, dukra porai gimė birželio šešioliktosios vakarą. Žmoną gimdymo metu palaikiusį V. Jakovlevą ketvirtadienio vakarą eteryje pavadavo kolega.

Šaltinių teigimu, gimdymas praėjo sklandžiai, dukrelė sveria 3 kilogramus.

Džiugią žinią apie naujojo šeimos nario gimimą DELFI patvirtino ir V. Jakovlevas. Vyras patikino, jog šeima itin džiaugiasi dėl pagausėjimo.

Naujagimei pora išrinko vardą Sofija. Tai – vedinys iš graikų kalbos žodžio sophia, reiškiančio „išmintinga ir įžvalgi“. Sofijos vardas siejamas su Šventąja, kurios trys dukterys (Fides, Spes ir Karitas) buvo nukankintos. Žinoma, jog ši šventa moteris gyveno apie 130 mūsų eros metus.

Šventosios Sofijos garbei Konstantinopolyje buvo pastatyta Katedra. Sofijos vardas perkeltine reikšme reiškia išmintį. Šį vardą viduramžiais mėgo karališkosios Europos valdovų šeimos. Vardas Sofija Lietuvoje buvo labai populiarus praėjusio amžiaus ketvirtajame dešimtmetyje. Šis vardas vėl sugrįžo į populiariausiųjų vardų 100 prasidėjus naujam tūkstantmečiui. Šiuo metu Sofijos vardas yra tarp 20 Lietuvoje populiariausių vardų.

2013-ųjų pabaigoje Renata ir Viktoras susilaukė pirmojo vaikelio – dukros Elzės.

TV3 Žinių vedėja ir „Info TV“ laidos vedėjas susituokė 2012 metų gegužės 26 dieną. Pora amžiną meilę prisiekė Vilniaus Bernardinų bažnyčioje.

Bažnytinę santuoką pasirinkusi nuotaka prie altoriaus žengė pasipuošusi dizainerio Egidijaus Rainio kurta suknele. Jaunavedžių į bažnyčią pasveikinti atvyko TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė su sūnumi, kolega Rokas Petkevičius, daugelis žinomų šalies žurnalistų.

Porą sutuokė kunigas Julius Sasnauskas. Po santuokos bažnyčioje svita su svečiais išvyko į Europos parką, ten buvo surengtas vestuvių pokylis.

Medaus mėnesio sutuoktiniai vyko ne į kurortą, o ledosi į kelionę per Gruziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (299)