Šunelio užpuolimas buvo išties brutalus ir žurnalistas nežino, ką tokiu atveju daryti ir kaip derėtų elgtis.

„Kaimyno šuo sudraskė mano šuniuką dukros akyse. Mama turėjo saugot vaiką
ir šiaip nieko nebūtų padariusi, nes šuo sunkesnės kategorijos už ją. Ką tokiais atvejais žmonės daro - sako kaimynui: „Nu nu nu?“ Visa šeima verkia. Jaučiuosi beviltiškai“, – socialiniame tinkle savo sekėjams rašė R. Petrauskas.

DELFI susisiekė su žinomu komentatoriumi, kad šis papasakotų apie incidentą plačiau. Tačiau R. Petrauskas atsiprašė nenorintis dabar to komentuoti, nes ir pats nežino, kaip pasielgti tokioje situacijoje.

„Baisi ši istorija, bet kol kas nesinori nieko daugiau pasakoti. Sėdi dabar vaikai su mama, visi verkiam“, – prisipažino jis.

Po kelių valandų R. Petrauskas savo sekėjams socialiniame tinkle pranešė, kad šunelis dar buvo gyvas.

„Neįtikėtina, bet Tuflis dar gyvas. Būklė kritinė, pažeista krūtinės ląsta, sulaužyti šonkauliai, vidinis kraujavimas ir, svarbiausia, pažeisti plaučiai, dėl ko oras patenka į vidaus ertmes. Šansų labai nedaug, bet daroma operacija, nes viltis miršta paskutinė. Ačiū visiems už palaikymą“, – rašė sporto komentatorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (465)