„Radau ant kelio pervažiuotą usūrinį šuniuką. Jaunas, gal trijų mėnesių. Pagailo ,nepalikau numirti, apvažinėjom daug veterinarijų. Niekas nenorėjo apsiimti. Jam sulaužytos galinės kojytės. Bet radau gerą veterinariją, gydymui jau išleidau 500 eurų, jis išgyveno ir sveiksta. Jam padarė operaciją,rugpjūčio 7 dieną išims siūlus. Paskambino „Lesei“, kur laukinius gyvūnus prižiūri. Ten sako: „Migdom mes tokius“. Sakiau, kad tokios pagalbos nereikia. Aš gyvenu bute... dabar jį laikau balkone. Prašau, padėkite jam surasti globėjus, kurie jį mylėtų. Jis mielas ir tikrai daug prisikentėjęs. Dabar jį reikėtų palaikyti bent porą mėnesių, kol sugis jo kojytės. Jeigu viskas gerai, paleisime jį į laisvę. Aš neturiu sąlygų auginti pats, bet ir padėčiau, jei kažkas apsiimtų jį žiūrėti“, - asmeninėje „Facebooko“ paskyroje pagalbos į žmones kreipėsi R. Morkevičius.

Komentatoriai Remigijui negailėjo komplimentų ir gerų žodžių už jo jautrumą ir norą padėti gyvūnėliui.

„Šaunuolis, pagarba, daugiau tokių kaip tu, - boksininką liaupsino komentatoriai, - kokių gerų žmonių yra! Nuostabus poelgis".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (278)