Toks vyro poelgis neužkliuvo nei bylą nagrinėjančiai teisėjai Nijolei Zaleckienei, nei kaltinamojo interesams atstovaujančiam advokatui Sauliui Juzukoniui.

Advokatas tikino to nepastebėjęs ir pasiūlė „nenukrypti nuo temos“. Anot jo, svarbiausia šiuo metu yra pernai vasario mėnesį įvykęs incidentas. „Jei norite atlikti visuomeninę pareigą, advokato patarimas čia nereikalingas. Aš nekomentuosiu šito atvejo, nes aš jo nemačiau. Jei niekas nematė ir niekam neužkliuvo, tai vadinasi nieko ir nebuvo“, – naujienų portalui DELFI sakė advokatas Saulius Juzukonis ir pasiūlė kreiptis į policiją.

Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekse nurodyta, kad nacistinės svastikos demonstravimas užtraukia baudą nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio litų su daikto, kuris buvo administracinio teisės pažeidimo padarymo įrankis, konfiskavimu.

Teismo posėdžio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (350)