Laikui bėgant R. Javtokas, regis, mažai tepasikeitė – ta pati šukuosena, tas pats atletiškas kūno sudėjimas. Tik keliomis raukšlelėmis daugiau.

Prieš keletą metų R. Javtokas DELFI prisipažino nemėgstantis švęsti savo gimtadienių. Vis dėlto, dovanų niekada neatsisako ir neretai pasidovanoja sau kokią gerą prabangią dovaną.

„Su žmona nusprendžiame, kad gimtadieniui sau nusipirksiu kažką, ko man tuo metu reikia. Tikrai nelaukiu, kol man kažkas kažką padovanos. Būna, draugai ir perlenkia lazdą daug gerų dalykų pridovanodami. Nors tikrai nesu toks, kuris kažko laukia. Man dovanos nėra būtinos. Aš pats sau galiu nusipirkti, ko man reikia“, – tąkart sakė krepšininkas.

Tiesa, kokių prabangių dovanų iš bičiulių sulaukia, sukaktuvininkas nepanoro įvardinti.

„Žinote, būna, kad žmonės nesupranta, ar pavydi. Tačiau esu gavęs tikrai brangių dovanų. Bet tada jautiesi ne gerai, bet atvirkščiai – prastai, kam žmonės taip išlaidauja. Nors dovana, žinoma, lieki patenkintas ir vaikštai išsišiepęs iki ausų. Bet jei atvirai, nemėgstu didelių staigmenų. Tada jaučiuosi nepatogiai, nenoriu susireikšminti. Jei vienas kitas draugas paskambina pasveikinti, man to užtenka“, – tikino R. Javtokas.

Veikiausiai, gimimo dienos džiaugsmus R. Javtokui užgoš malonus laukimas. Kovo pradžioje paaiškėjo, jog pora laukiasi trečiosios atžalos. Mažylis pasaulį išvys jau gegužės mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)