Mados šventei „Naujų pupyčių“ lyderė pasipuošė aptempta juoda suknele aukščiau kelių. Pūpsantį pilvuką moteris gudriai pridengė didžiule pavasariškų gėlių puokšte.

Pernai Oksana pati žengė podiumu, pristatydama vakarinių ir vestuvinių suknelių kūrėjo darbus. Pirmoje eilėje įsitaisiusi būsima mamytė šiemet stebėjo savo kolegių ir bičiulių pasirodymą. Kartu su profesionaliomis manekenėmis kovo 13-osios vakarą podiumu ėjo Vita Jakutienė, Skaistė Steikūnaitė ir Neringa Šiaudikytė.

Tiesa, Oksanos indėlis į šią mados šventę taip pat nemenkas – kartu su dizaineriu prieš kelias savaites ji atrinko manekenes, kurioms buvo patikėta pristatyti „Miesto raganų“ kolekciją.

Išvysti naujausią kolekciją susirinko apie 300 ištikimų L. Salasevičiaus klienčių, kolegių ir bičiulių su draugėmis ar antromis pusėmis.

Kolekcijos „Miesto raganos“ pristatymo svečiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (268)