Prokurorė Laima Bereikaitė teismo paprašė, kad S. Gorbonosas būtų suimtas. Ikiteisminio tyrimo metu S. Gorbonosui buvo skirta kardomoji priemonė rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Prokurorų žiniomis, kardomosios priemonės sąlygos buvo pažeistos.

„Kaltinamojo tėvas informavo, kad S. Gorbonosas išvyko į Estiją“, - teigė prokurorė L. Bereikaitė. Teismas nutartį dėl kardomosios priemonės turėtų skelbti antradienį.

Teigiama, kad S. Gorbonosas iš atlikėjos reikalavo pinigų už tylėjimą. Priešingu atveju, negavęs dešimttūkstantinio atlygio, vyriškis žadėjo garsenybės „juodžiausias“ paslaptis papasakoti žurnalistams ir net rašyti apie tai knygą.

Dainininkė kreipėsi į policiją. Pareigūnai dar pernai pradėjo ikiteisminį tyrimą, prieš kelis mėnesius jis buvo baigtas. S. Gorbonosas šiuo metu gyvena Estijoje ir su drauge augina vaiką.

Tuo tarpu Dž. Butkutė su mylimuoju Elegijumi Strasevičiumi susituokė praėjusių metų gruodžio 12 dieną.

Kitas teismo posėdis paskirtas balandžio 26 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)