Dainininkė K. Radžiukynaitė-Kayra pasidalino bendra jos ir Justo nuotrauka, kurioje užfiksuota, kaip pora bučiuojasi.

„Ups“, – šalia nuotraukos rašė ji.

Apie tai, kad juodu sieja kur kas daugiau nei tik draugiški santykiai, Kristina patvirtino portalui žmonės.lt.


„Šok su žvaigžde“ dalyviai KaYra ir Justas buvo ta projekto pora, kuriai aplinkiniai bene dažniausiai lipdė įsimylėjėlių etiketę, tačiau jų pirmasis įspūdis apie vienas kitą dar iki susitikimo buvo visai kitoks.

„Sužinojęs, kad šoksiu su Kristina apsidžiaugiau, nes, iš visų projekto žvaigždžių, ji man buvo turbūt labiausiai matytas veidas – esame anksčiau prasilenkę keliuose projektuose. Vis dėlto buvau nusiteikęs bendrauti su diva, laikančia save geresne už kitus. Reikėjo mažiau nei valandos, kad suprasčiau kaip klydau – Kristina labai paprastas ir atviras žmogus,“ – dalinosi Justas, o KaYra atsakė itin panašiai.

„Prasidėjus projektui prasidėjo ir mano nugaros problemos, todėl tuo metu man buvo svarbiausia, kad paskirtas partneris būtų stiprus ir galėtų mane pakelti. Žinojau, kad jei nugaros skausmas tęsis, vienintelė išeitis išvengti traumų bus pakėlimai. Tuomet, dar nepažinodama Justo, maniau, kad jo arogancija taps iššūkiu, bet tai liko tik klaidingu pirmu įspūdžiu, nes Justas labai greit įrodė savo nuoširdumą, kūrybiškumą ir charizmą, kuri pasirodant šokių aikštelėje, manau, yra ypatingai reikšminga ir reikalinga.“

„Ko gero abu pasiekėme savotišką projekto pergalę gavę po vieną gerą draugą savo gyvenimuose. Drąsiai galėčiau teigti, kad su Justu esam daugiau nei pora. Esam sielos draugai, siejami daugiasluoksnio ryšio – nuo kūrybinių idėjų vientisumo iki to, kad pabaigiam vienas kito sakinius. Manau, kad Justas yra geriausias partneris, kurį galėjau gauti," – projekto metu sakė Kristina Radžiukynaitė – KaYra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)