„Geriau yra būti dviese. Mes su Indre jaučiame viena kitą, tiek metų esame kartu. Pagalvojome, kad būsime duetas ir dainuosime dviese. Honoraras geriau dalinasi iš dviejų“, - juokėsi DELFI kalbinta grupės narė Greta Lebedeva.

I. Burlinskaitė teigė, kad netrukus pristatys savo gerbėjams dainą ir muzikinį klipą, kuriame nusifilmavo jau dviese. Laurai reikėdavo važinėti iš Marijampolės. Pasikalbėjome ir nusprendėme, kad geriau bus dviese“, - DELFI kalbėjo Indrė.

„Projektas kitokios“ narės ne kartą interviu minėjo, kad L. Lepšytę į savo gretas priėmė dėl itin gerų vokalinių galimybių. Indrė tikino, kad Laurai palikus grupę, dainavimas nenukentės, nes atlikėjos lanko vokalo pamokas. „Netrukus išleisime dainą, kur girdėsis tiek mano, tiek Gretos balsai. Gerbėjai galės išgirsti juos ir įvertinti. Ir naktiniuose klubuose, ir šventėse kartais dainuojame gyvai, tad nemanau, kad dėl to bus problemų“, - tikino Indrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)