R. Boravskio bičiulis tikina, jog aktoriaus prisiminimai pamažu grįžta. Esą tam padeda pokalbiai.

„Tik užvedus temą kažką prisimena. Bet po truputį grįžta prisiminimai. Sunku, kai palatoje guli. Kai yra tokia amnezija, viskas nuo aplinkybių priklauso. Reikia pakliūti į tam tikras vietas, kad iškiltų prisiminimai“, – sakė Š. Puidokas.

Paklausus, ar aktorius prisimena ką nors apie lemtingą naktį, Š. Puidokas teigė, jog šie prisiminimai dar negrįžo.

„Tai, ko gero, ne pats iškrito, kai tokioje pozicijoje buvo rastas. Sunku pasakyti“, – kalbėdamas apie R. Boravskio nelaimės aplinkybės sakė aktoriaus bičiulis.

Visai neseniai R. Boravskio mama prašė visų sūnaus bičiulių ir gerbėjų aukoti pinigų jo reabilitacijai. Pasak Š. Puidoko, geros valios žmonių atsirado: visa suma, reikalinga protezui, jau surinkta. R. Boravskio mama Julė nuoširdžiai dėkoja visiems, kurie neliko abejingi sūnaus nelaimei.

Primename, kad Rolandą, iškritusį pro langą, aptiko sargas, kuriam įtarimų sukėlė patalpoje deganti šviesa. R. Boravskis lemtingą vakarą stebėjo spektaklio premjerą Vilniaus kameriniame teatre. Įvykio aplinybės miglotos, nežinia, kaip įvyko pati nelaimė. R. Boravskis iškrito pro Vilniaus kamerinio teatro rūkomojo langą. Aktorius iš penkto aukšto nukrito ant stogelio.

Rastą aktorių skubiai nugabeno į gydymo įstaigas. Artimieji žiniasklaidai atskleidė, kad Rolandas patyrė daug lūžių, tačiau galvos srityje sužeidimų nėra. Vis tik aktorius paniro į komą ir joje prabuvo visą savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (270)