Iš pradžių Respublikinės Vilniaus universitetinėje ligoninėje gydytas R. Boravskis neseniai buvo perkeltas į Santariškių klinikas.

Rolandas jaučias gerai. Truputį nusilpęs fiziškai – du mėnesius maitintas per lašelinę, natūralu. Bet atsigaus. Svarbiausia – sąmonė aukštumoj, kalba visiškai sklandi“, – sakė J. Valiušaitis.

R. Boravskio bičiulis tikina, jog aktoriaus atminties spragos užsipildys – esą kada tai įvyks, tėra laiko klausimas.

„Atmintis iki kryčio puiki, nuovoka aiški“, – teigė fotomenininkas. Lemtingos nakties prisiminimai pagelbės ir tyrėjams, mat R. Boravskio nelaimės aplinkybės vis dar išlieka miglotos.

Primename, kad Rolandą, spalio pradžioje iškritusį Vilniaus kamerinio teatro rūkomojo langą pro langą, aptiko sargas, kuriam įtarimų sukėlė patalpoje deganti šviesa.

R. Boravskis iš penkto aukšto nukrito ant stogelio. Rastą aktorių skubiai nugabeno į gydymo įstaigas.

Artimieji žiniasklaidai tuomet atskleidė, kad Rolandas patyrė daug lūžių, tačiau galvos srityje sužeidimų nėra. Vis tik aktorius paniro į komą ir joje prabuvo visą savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (516)