Monika Marija JAV vyko jau antrą kartą. Pirmąjį kartą čia ji svečiavosi su savo prodiuseriu Gediminu Jauniumi. „Jo šeima ten gyvena, todėl pakvietė mane į svečius, viską aprodė. Tai buvo labiau turistinė kelionė ir labai norėjau jau seniai Los Andželą pamatyti.

Kažkada net mąsčiau apie gyvenimą JAV. Aš, tiesą sakant, buvau pirmą kartą tik Floridoje, o dabar skridau į visai kitą pusę – Los Andželą. Visada svajojau nuo pat mažens gyventi arba Paryžiuje, arba Los Andžele. Nors niekada nebuvau ten nuvažiavusi, bet norėjau įsitikinti, ar tikrai viskas ten bus taip pat“, – pasakojo dainininkė.

Tačiau planuotos ilgos atostogos sutrumpėjo dėl repeticijų, tad teko daug pamatyti per kur kas trumpesnį dviejų savaičių laiką. Amerikoje ji susitiko ir su čia jau ne vienerius metus gyvenančia dainininke Evelina Anusauskaite-Young. Būtent Evelina Monikai Marijai parodė ne vieną įspūdingą vietą JAV.

„Turėjau ten kelis pažįstamus draugus muzikantus ir pakvietė atvažiuoti, kurti. Amerikoje pusę laiko praleidau studijoj, pusę atostogavau. Apvažiavau nemažai ir pamačiau. Ypač daug paplūdimių, o kartu pamačiau ir observatoriją.

Vis dėlto didžiausią įspūdį man paliko Malibu paplūdimys. Ten tikrai labai gražūs saulėlydžiai. Kiek girdėjau, net vieni iš gražiausių pasaulyje. Manau, kad ilgai nepamiršiu tokio vaizdo. Vidas Bareikis man taip pat negailėjo rekomendacijų. Taigi, mano pats didžiausias tikslas buvo pamatyti, kaip atrodo observatorija. Ten eidamos su Evelina turėjo praeiti mišką, daug natūralios gamtos ir net sutikome kojotus“, – įspūdžiais dalijosi ji.

Paklausta, ką rekomenduotų pamatyti JAV kitiems, Monika Marika sakė, kad visiems siūlytų aplankyti Los Andželą, nes čia viename mieste bene kiekvienas ras kažką įdomaus ir artimo sau. „Čia yra visko: nuo gamtos iki veiksmo pilnų miestų, muziejų, nerealių kavinių ar įdomaus maisto pasirinkimo“, – vardijo pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)