Prieš kelias savaites naujienų portalui DELFI J.Statkevičius tvirtino aktyviai dirbąs Paryžiuje ir Lietuvoje pasirodysiąs tik rudenį. Dizaineris teisinosi nerandąs tiesioginio skrydžio iš Paryžiaus į Lietuvą, kad galėtų vienai dienai čia atskristi atsiimti apdovanojimo. J. Statkevičius apgailestavo negalėsiąs dalyvauti liepos 6-osios apdovanojimų ceremonijoje prezidentūroje ir Ordino „Už nuolenus Lietuvai“ Riterio kryžių tikino ketinąs atsiimti rudenį, kai sugrįš po darbų.

J. Statkevičius ignoravo apdovanojimus prezidentūroje, vis dėlto į vakarėlį „Stikliuose“ skrydį iš Paryžiaus surado.

„Juosinka, malonu tave matyti, eime greičiau čia, pasodinsime tave“ – smarkiai vėluojantį J. Statkevičių pasitiko ir palydėjo į renginio vietą „Stiklių“ šeimininkai Ana ir Aleksandras Ciupijai bei Romas Zakarevičius. Tuo metu J. Statkevičius, apdovanojęs bučiniais ir plačiomis šypsenomis mylimiausias damas, įsitaisė patogioje vietoje.

Už ypatingą atmosferą, ypatingai dekoruotas erdves ir originalų interjerą viešbučio savininkai A. ir A. Ciupijai bei Romas Zakarevičius gavo dvi A. Vasiljevo lelijas.

Romas Zakarevičius, Aleksandras Vasiljevas, Juozas Statkevčius

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją