Gabrielė – neabejotinai viena ryškiausių konkurso dalyvių. Mergina itin daug žiniasklaidos dėmesio sulaukė patyrusi itin skaudžią traumą. Viešėdama sodyboje mergina stiklais susižalojo kojas. Kai kurioms fotosesijoms jai teko pozuoti sutvarstytomis kojomis. Tačiau tai neatbaidė merginos eiti iki galo. „Randai liks visam gyvenimui. Dabar jie skaisčiai mėlynos spalvos. Bandysime grimuoti, bet labai abejoju, kad padės“, – paklausta, kaip sekasi gydytis traumą, atsakė pašnekovė.

„Dėmesio sulaukiau susipjausčiusi kojas. Čia buvo kažkas tokio kitokio. Tai buvo kvailas poelgis, apie kurį daug rašė žiniasklaida. Tai ir padarė man reklamą. Jau spėjau atsikąsti ir neigiamo dėmesio. Jausmas nebuvo pats maloniausias, kai ėmė domėtis ir rašyti apie mano asmeninį gyvenimą, kai komentatoriai pradėjo vertinti mano išvaizdą“, – apie staigaus populiarumo kainą kalbėjo mergina.

Gabrielė Gutauskaitė (W. Gomes Due nuotr.)

G. Gutauskaitė neslepia, kad pasiruošimas šiam konkursui nėra pats lengviausias darbas. „Laukiu, kad viskas greičiau pasibaigtų. Kartais norėtųsi visą dieną skirti poilsiui, tačiau dienas tenka leisti repeticijose Vilniuje. Ir taip jau dvi savaites. Nėra laiko nei pailsėti, nei pasigydyti, nei apsitvarkyti aplink save“, – grožio konkurso uždangą praskleidžia gražuolė iš Kauno. Anot Gabrielės, po ilgas valandas trunkančių repeticijų savęs lepinimui ir grožio procedūroms laiko tiesiog nebelieka.

Pasiteiravus, ar likus trims dienoms iki finalo merginos nepradėjo radikalių badavimo procedūrų, ji tikino apie tai nieko negirdėjusi ir gyrė kitas gražuoles už sveiką požiūrį ir sveiką gyvenimo būdą. „Negirdėjau, kad panos specialiai ruoštųsi, badautų ar kitaip save alintų. Jos nuolat sveikai gyvena. Turime ir šokėjų, ir sportininkių – jos pasižiūri, ką deda į burną. Šiandien juokavome, kad per pietus galėjome bėgti valgyti picų, nes per vieną dieną nieko nebenumesi ir nieko nebepriaugsi. Nelabai yra prasmės to ir daryti“.

Konkurso finalo ji laukia nusiteikusi itin ramiai. „Iš konkurso nesitikiu nieko. Viskas buvo daryta iš įdomumo. Buvo smalsu pamatyti virtuvę iš vidaus. Įsitikinti, ar tai tikrai tik konkursas, kur užtenka pabūti gražiai. Visgi taip nėra. Viskas reikalauja labai daug kantrybės ir pasiruošimo. Tiek psichologinio, tiek visokio kitokio. Juokaujame, kad po finalo visos eisime visos pas psichologą. Visoms panoms jau važiuoja po truputį“, – žodžių į vatą nevynioja kandidatė į gražiausios šalies merginos titulą.

Gabrielė neslepia, kad karūna nėra jos siekiamybė: „Bijau pagalvoti, kas būtų, jeigu netyčia laimėčiau. Tai būtų tragedija. Visiškai sužlugdytas privatus gyvenimas. Man gerai, kaip yra dabar. Nuo pat pirmos dienos sakiau, kad jei netyčia gaučiau karūną, ją atiduočiau kam nors kitam. Man jos nereikia, ne dėl to ten einu. Kitos panelės, manau, save realizuotų labiau šiuo titulu negu aš. Plaukų nesiraučiau ir kojų nugalėtojai nekaišiočiau“.

Savitą stilių drąsiai demonstruojanti pašnekovė sako, kad finalo metu indvidualumui išreikšti vietos lieka nedaug. Vakarinėmis suknelėmis konkursantes papuoš dizaineris Liutauras Salasevičius. Savo skonį ir stilių gražuolės demonstruos pristatydamos kokteilines sukneles.

„Kokteilines suknias kiekviena rinkosi pagal save. Aš dirbau su savo mylima dizainere. Siuvome ir darėme ją tokią, kokia man patiktų“, – sakė G. Gutauskaitė.

Paklausta, ar jau numano, kas galėtų pasipuošti „Mis Lietuva 2014“ karūna, kaunietė sakė, kad favoritės jau aiškios. „Turime keletą panelių kandidačių, viena iš jų tikrai galėtų pasipuošti karūna. Pasišnekame ir daugelio nuomonės sutampa“.

Ankstesni Gabrielės Gutauskaitės įvaizdžiai:

Konkursą nuo 19 valandos tieisiogiai iš Kėdainių bus galima stebėti per televiziją. Daugiau kandidačių galite rasti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)