Pakviestos nusifilmuoti projekte, dainininkės kiek dvejojo. I. Burlinskaitė jaudinosi dėl savo anglų kalbos žinių, bijojo apsijuokti. Tačiau, sužinojusi, kad šio projekto tikslas yra skatinti žmones kalbėti angliškai ir nebijoti daryti klaidų, mergina pakeitė savo nuomonę.

„Anglų kalbos mokiausi mokykloje, o dabar šia kalba vedu žaidimus. Moku rusų, šiek tiek prancūzų kalbą. Valstybinį anglų kalbos egzaminą išlaikiau prastokai, surinkau septynis procentus“, - kalbėjo I. Burlinskaitė.

Kolegei G. Lebedevai anglų kalba sekėsi geriau – mergina iš egzamino surinko 50 procentų. Greta pasakojo, kad draugai ją vadina poliglote, mat dainininkė moka penkias kalbas.

Stalo futbolą pralaimėjusi atlikėja turėdavo atlikti „Anglų kalbos studijos“ (AKS) dėstytojos Aurelijos Ignotaitės paskirtą užduotį. I. Burlinskaitei teko išvardinti penkias geriausias savo savybes. Mergina teigė, kad yra paprasta, graži, miela, kartais liūdna, kartais pikta.

Nors Indrė sakė, kad labai mėgsta dainuoti, tačiau parodyti savo vokalinių galimybių neišdrįso. „Nekompromituokite. Gyvai mes dainuojame tik koncertuose“, - išsisukinėjo I. Burlinskaitė, paprašyta padainuoti angliškai.

„Mano vaikinas yra labai gražus, jausmingas, natūralus, labai geras ir patrauklus. Jis yra pats geriausias“, - paprašyta išvardinti savo sužadėtinio Aleksandro Kazakevičiaus gerąsias savybes sakė G. Lebedeva. Gražuolė taip pat turėjo papasakoti, kaip gamina mėgstamą šokolado pyragą.

Filmavimo metu merginos panoro išsakyti komplimentus viena kitai.

„Tu mano geriausia draugė, pati seksualiausia“, - savo scenos partnerę gyrė I. Burlinskaitė.

„Tu pati gražiausia Lietuvoje“, - bičiulei pagyras atgal žėrė G. Lebedeva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (159)