Netikėta žinia pirmiausiai pasirodė asmeninėje E. Ostapenko feisbuko paskyroje.

„Mirė Eugenijus Ostapenko šiandien 2021.04.14, 5.30 nuo širdies nepakankamumo”, – rašoma įraše.

Delfi susisiekė su dainininko mama Liubove, kuri liūdną žinią patvirtino.

„Taip, šįryt Eugenijus mirė”, – sakė moteris.

Socialiniuose tinkluose apie Lietuvoje žinomo atlikėjo mirtį pasisako ir jo sesuo.

Delfi susisiekus su E. Ostapenko kolega, atlikėju Aidu Maniku, jis taip pat patikino liūdną žinią išgirdęs iš dainininko mamos.

„Sulaukiau liūdnos žinios. Pati mama šią žinią pasiskelbė ant feisbuko sienos. Kai tai pamačiau iš ryto pirmiausiai paskambinau jo mamai, kuri tai patvirtino. Kaip kolega galiu pasakyti tik tiek, kad labai gaila dėl netekties, nes tai buvo talentingas žmogus. Skiriu užuojautą jo šeimai“, – sakė jis.

Hitų „Dviratukas“, „Atostogaut“, „Čigonėlė“ atlikėjas pastaruoju metu gyveno audringai: mėgo pasilinksminti, ne kartą turėjo reikalų su teisėsauga. Jo asmeninio gyvenimo akimirkas socialiniuose sekė tūkstančiai internautų, su kuriais dainininkas dalindavosi ir džiaugsmais, ir vargais.

E. Ostapenko gimė 1976 m. lapkričio 24 dieną.

Muzikinę karjerą jis pradėjo dar vaikystėje. Debiutinį solinį albumą išleido 2004 m.

Eugenijus yra kūręs dainas garsiems Lietuvos atlikėjams – Romui Dambrauskui („Vėjas pučia“), Gyčiui Paškevičiui („Na beregu“), Laimai Žemaitytei („Balandis mano baltas tu“, „Mielas sudie“, „Be tavęs ir kt.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)