„Tik norėjau pajuokauti ir pažiūrėti, kaip tai atrodys“, – DELFI sakė žinomas krepšininkas Simas Jasaitis kalbėdamas su DELFI apie nuotrauką, kurioje jis įamžintas su žmona Oksana Pikul-Jasaitiene.

Nuotraukoje Simas atrodo gerokai vyresnis, o Oksana – nepasikeitusi. „Amžiaus skirtumas ne bėda“, – juokavo jis.

Panašiais kadrais dalijosi ir Simona Starkutė, kuri šmaikštavo, kad būtent taip atrodys, kai ateis laikas tekėti. Tiesa, kai kurie jų pasendino ir savo jau sendintas nuotraukas, todėl atrodė kur kas vyresni.

Save nuotraukose pasendinti nusprendė ir aktorius Žilvinas Tratas, atlikėjai Rytis Cicinas, Algis Radzevičius, Juozas Butnorius bei Radži Aleksandrovičius, „OMG“ grupės narės Oksana Pikul-Jasaitienė bei Monika Šedžiuvienė ir kiti žinomi žmonės.

Dar pirmadienį bendraudamas su DELFI Ž. Tratas sakė, kad susigundė išvydęs bičiulio nuotraukas.

„Pamačiau kaip draugas ir žinomas režisierius pakeitė savo nuotraukas taip pat internetinių programėlių pagalba ir pats nusprendžiau išbandyti. Viskas atrodė itin realistiškai.

Rezultatu likau labai patenkintas ir dabar nebaisu senti (juokiasi). Dabar net priešingai manau, kad esminiai mano karjeros vaidmenys prasidės tik vėliau <...>

Žinoma, kad aktoriui bėgantis laikas yra svarbus, bet štai draugai į šias nuotraukas pažiūrėjo su humoru ir sakė, kad atrodau geriau nei dabar. Šeimą suglumino tai, kad viskas atrodo taip realistiškai, bet visi vis dėlto pagalvojo, kad tai grimas", – su šypsena pasakojo žinomas vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)