Kad Ch.Evansui teks apmokėti milijoninę sąskaitą, teismas nusprendė praėjusią savaitę: teisėjas atmetė ekstravagantiškojo didžėjaus ieškinį dėl neteisėto atleidimo ir pavadino jį girtuokliu, turinčiu primadonos temperamentą.

Teisėjas taip pat nusprendė, kad Ch.Evansas bendrovei "Ginger Television Productions" liko skolingas daugiau kaip 685 tūkst. svarų (3,4 mln. litų).

37 metų Ch.Evansas iš darbo buvo atleistas 2001 metų birželį, kai šešiskart iš eilės neatvyko į numatytus renginius, o laikraščiuose sumirgėjo pranešimai, jog jis tuo metu su žmona popmuzikos žvaigžde Billie Piper (Bili Paiper) lėbavo baruose.

Didžėjus norėjo prisiteisti 2,5 mln. svarų sterlingų (12,5 mln. litų) žalos atlyginimą už neteisėtą atleidimą iš darbo ir aiškino, kad jam priklauso dalis bendrovės akcijų, kurių vertė siekia iki 8,6 mln. svarų (apie 43 mln. litų).

Dėl rausvai gelsvos spalvos plaukų ir greitakalbės įsimenamas Ch.Evansas vienu garsiausių ir populiariausių pramoginių renginių vedėju tapo praėjusiame dešimtmetyje.

Jis vedė populiarią "Channel 4" laidą "Didieji pusryčiai" (Big Breakfast) bei žaidimą "Nepamiršk dantų šepetėlio" (Don't Forget Your Toothbrush), paskui perėjo dirbti į britų visuomeninį radiją BBC "Radio 1". Į televiziją Ch.Evansas grįžo po metų, kur vedė patrakusią penktadienio laidą "TFI Friday" - muzikos, žaidimų ir garsių svečių kokteilį, patiektą barą primenančioje studijoje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją