LNK televizijos laidoje „KK2 penktadienis“ žinoma moteris pasakojo, kad per savo gyvenimo metus yra jau pakeitusi kelis vardus. Šiuo metu ji pristato save kaip Amaya, verčiant iš anglų kalbos „Without illusion“ reiškia „Be iliuzijos“.

„Visų pirma, pas mane apskritai viskas yra ne taip, kaip pas žmones, tikriausiai. Save jaučiu ir tapatinu labiausiai kaip energiją, todėl man nėra svarbu, kaip ji bus įpakuota. Kaip jaučiuosi tą akimirką, tai ateina ir vardas.

Buvau Sati, Matangi, Iša, Akaša. Nuo Sati, kai įvyko transformacija, vadinausi Matangi, dabar ta energija yra Matangi vadinama – mistinė energija, pasąmoninė energija, kuri visuose žmonėse slypi“, – pasakojo Amaya.

Paklausta, kaip ją vadina draugai, moteris prisipažino neteikianti tam svarbios reikšmės, bičiuliams siūlo į ją kreiptis tokiu vardu, kuriuo jie patys nori.

„Sakau, gali vadinti taip, kaip mane jauti. Iki 19 metų mama mane vadino Violeta, paskui tapau Sati, po dešimties Matangi. Dabar esu Matangi, bet eina vis aplink jį. O Sati buvo gražus, kūrybinis etapas. Tiesa, gal šiek tiek apribotas pačiame apsireiškime, atrodė, kad aš kažkur ne čia, ne tam laike, negaliu drąsiai išreikšti mintis, drąsiai kalbėti, nes nesupras, atrodys, kad esu fanatikė. Visada jaučiausi esanti kosminė sąmonė, dabar galima drąsiau apie tai kalbėti. Aš sujungiu vardus ir prasiplečiu per juos“, – savo atlikėjos karjeros metus prisiminė Amaya.

Prieš kelerius metus išpopuliarėjusi atlikėja teigė, kad sceną paliko impulsyviai sugalvojusi, kad nori penkerius metus tik medituoti. Tokių svajonių vedama ji taip ir padarė.

„Tame periode susilaukiau trečio sūnaus, buvo labai smagus etapas, tarsi augimo procesas pačiai. Aš nebuvau atsiskyrusi nuo visuomenės, nuo visko, tiesiog kiekvieną dieną praktikavau meditaciją.

Niekada neturiu jokio plano. Esu spontaniška, šioje akimirkoje, gyvenu taip, kaip man patinka. Iki to laiko, kai pasitraukiau nuo scenos, mano gyvenimas nebuvo suplanuotas. Neplanavau ir, kad dainuosiu. Visą laiką mėgaujuosi tuo, ką darau, todėl nejaučiu, kad dirbu. Aš tiesiog įtikiu į tai ir, jei man tai teikia pasitenkinimą, džiaugsmą, aš būnu tame. Jei jaučiu, kad kūnas nori pailsėti, einu ir ilsiuosi, bet dažniausiai jei muzika eina per mane, nejaučiu poreikio poilsiui. Mane tiesiog adrenalinas krato iš vidaus, galiu nemiegoti savaitę“, – pasakojo Amaya.

Paklausta, iš ko dabar gyvena, atlikėja pasakojo, kad veria vėrinius, rūpinasi kitų žmonių energija. Nepamiršo ir dainavimo, tik žmonės jos nemato scenoje.

„Nepasakyčiau, kad pasiilgstu tų laikų, bet aš pasiilgstu to, ką galiu, savo vizijoje matau, kaip tai gali būti naujai. Dabar man tik trūksta prodiuserių. Kol kas visi prodiuseriai, su kuriais ketinu dirbti, užsieniečiai, o lietuvių dabar pažįstu mažai. Jei yra tie, kurie nori kažką padaryti progresyvaus, techno, trance muziką, mielai lauksiu jūsų žinučių. galite kreiptis, mielai bendradarbiausiu“, – šypsojosi moteris.

Visą laidą galite žiūrėti čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)