Su viena pardavinėjama suknele „Naujosios pupytės“ narės pasirodė per Oksanos Pikul-Jasaitienės ir Simo Jasaičio vestuves. Kitą ji vilkėjo per „Lietuvos balso“ filmavimą.

Naujienų portalui DELFI N. Šiaudikytė pasakojo, kad parduoti sukneles ji ryžosi dėl to, jog nenori su jomis viešumoje apsirengti antrą kartą. Tokios nerašytos stiliaus taisyklės laikosi dauguma užsienio bei Lietuvos pramogų, muzikos, meno, politikos, verslo pasaulio žvaigždžių. Tą patį žmogų su tuo pačiu apdaru oficialiuose priėmimuose ar viešuose renginiuose pamatyti galima itin retai.

„Labai noriu, kad su šiomis neeilinėmis suknelėmis dar pasipuoštų ir kita mergina. Jos buvo siūtos specialiu užsakymu. Tačiau dabartinė mano profesija reikalauja dažnai keisti garderobą, todėl scenoje ar viešumoje tokius išskirtinius drabužius malonu užsidėti tik vieną kartą gyvenime. Todėl ir nusprendžiau jas parduoti, - sakė pramogų pasaulio aprangos kodo taisyklių besilaikanti N. Šiaudikytė. - Taip elgiuosi ne tik dėl taisyklių. Toks požiūris labai atitinka mano charakterį. Manau, kad dauguma moterų ypatingomis progomis pasipuošia ypatingais apdarais vienintelį kartą. Ir nevaikšto į visus balius su tuo pačiu drabužiu.“

Išskirtinėmis „pupytės“ suknelėmis susidomėjusiųjų labai daug. Tiesa, kiek prašo už prabangius drabužius, Neringa išduoti nenorėjo. „Galiu pasakyti tik tiek, kad tai yra keturženklės sumos. Tačiau pabrėžiu, kad tai vienetiniai dizainerių darbai. Rankų darbas. Medžiagos atvežtos iš užsienio, - pasakojo N. Šiaudikytė. - Žalioji suknelė yra labai garsaus dizainerio ir žvaigždžių pamėgto dizainerio Elie Saab medžiagos kopija, kuri buvo pagaminta Indijoje. Kiekviena detalė išpuošta perlais ir „Swarovski“ kristalais. Tai išties prabangus audinys. O ir rankų darbo suknelės pasiuvimas reikalavo ilgo ir kruopštaus darbo.“
Neringos Šiaudikytės suknelės
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)