Smagia žinia Ž. Pavilionis antradienio vakare pasidalino feisbuko paskyroje.

„Europą kuria žmonės ir širdys - taip man pasakė Vokietijos deleguotas ES Plėtros komisaras Günter Verheugen, atsisveikindamas po sėkmingų stojimo į ES derybų Briuselyje 2002 m.

1990 spalį saugodamas televizijos bokštą su draugais savanoriais iš būsimos Sausio 13-osios vidurinės, išgirdau žinią apie Vokietijos susivienijimą. Šiandien, birželio 8 d., suvienytame Berlyne pasveikinau mylimą Sausio 13-osios klasiokę Astą Mikutavičiūtę-Pavilionienę su jos 50-tuoju gimtadieniu ir padovanojau jai savo ranką ir širdį.

Esu be galo dėkingas Astai, kuri manęs taip ilgai laukė. Kaip ir senam geram draugui, ilgamečiui Kanclerės Merkel patarėjui (dabartiniam Vokietijos URM Rytų direktoriui) Matthias Lüttenberg ir jo žmonai Tjorven Bellmann, kurie sutiko būti mūsų santuokos liudininkais. Žinoma, ir mus sutuokusiam Lietuvos Ambasadoriui Vokietijoje Ramūnui Misiuliui, senam draugui, bendražygiui, grupiokui, su kuriuo dar 1992 m. organizavau pirmąsias konferencijas dėl būtinybės Lietuvai įstoti į ES. Europą kuria žmonės, jų širdys ir meilė - nuo šiol ją kursime kartu su Asta“, – jautriu įrašu dalinasi Ž. Pavilionis.

Su buvusia žmona Lina politikas išsiskyrė 2019-iais. 2020-ųjų pradžioje Žygimantas Delfi patvirtino, kad puoselėja romantiškus jausmus naujai širdies draugei. Kibirkštis tarp jų įsižiebė 2019-ųjų rudenį, kuomet jiedu susitiko mokyklos 50-mečio šventėje.

Naujienomis apie naujus jausmus politikas tuomet pasidalino ir socialiniuose tinkluose. Naujųjų metų proga jis pasidalino bendra nuotrauka su Asta ir visiems skyrė palinkėjimą.

„Su naujais 2020 metais visus, mielieji! Linkiu, kad šie metai būtų mūsų laimės, meilės ir didžiausios sėkmės metai“, – šalia bendros nuotraukos su nauja širdies drauge brūkštelėjo Ž. Pavilionis.

Kiek vėliau politikas pats patvirtino apie meilę bendraklasei ir patikino, jog jausmai įsižiebė, kai jo santuoka jau buvo nutraukta.

„Nenorėčiau daugiau komentuoti. Branginu savo asmeninius santykius, tačiau lygiai taip pat myliu ir gerbiu savo vaikus, kuriais rūpinsiuosi visą gyvenimą. Todėl nenorėčiau iš savo draugystės su gera mokyklos laikų drauge daryti ypatingos naujienos. Paviešinau santykius su klasioke Asta, nes nenorėjau jų slėpti. Apie juos informavau ir savo vaikus", – Delfi tuomet sakė žinomas vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (261)