„Aš tikrai nesu šventas. Pats esu gyvenime pridaręs klaidų, bet nuoširdžiai nesuprantu to, kas dabar darosi Lietuvoje.

SEIMO NARYS – žmogus, kuris privalo rodyti pavyzdį savo tautai atvairavo į darbą neblaivus...maža to, jis susiprotėjo ir išvažiuoti iš darbo, ko gero, jau blaivus. Norisi paklausti, ar nėra kamerų Seime? Juk ne vienas milijonas yra sukištas į Seimo apsaugos sistemą. Ką darė apsauga? Tiesiog atidarė vartus? Gerai, kad kelyje nebuvo pėsčiųjų...

Ką daro gerb. Seimo nario kolegos? Kurie pripažįsta, kad žmogų iš toli atskiria dėl savo ligos. Ar jie negali padėti tokiam ligoniui? Gal tiesiog lengviau užsimerkti ir pasakyti, kad tai yra ne mano problema...

O juokingiausia, kad lengviau surengti apkaltą Seimo narui, save pašventusiam pedagogui, negu „nepagautas ne vagis" asmeniui.

Save gerbiantis tautos išrinktas atstovas tiesiog privalėjo laiku apleisti pareigas, bet Lietuvoje lietutis lyja.

Liūdniausia, kad susidaro toks vaizdas, kad mes, lietuviai, tiesiog mėgstam, kai mus engia.

Kažkas iškirto medžius, saugojusius kalną šimtmečius – nenubaustas. Kažkas išnuomojo žemę vėjo elektrinėms – nenubaustas.

Kažkas į Rusiją bėgo, kailį suko. Ir taip pasaka be galo. Pašnekėjo, palaukėm, pamirš...

Broliai lietuviai, tikrai tikiu, kad ateis tokia diena kai paimsim pavyzdį iš graikų, ispanų ar italų...

Šventų ant žemės nėra ir nebus, bet norėtųsi tikėti, kad mūsų visų valstybę valdo protingi išsilavinę ir atsakingi žmonės.

„IR ŠVIESA, IR TIESA MŪS ŽINGSNIUS TELYDI", - rašė atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (519)