E. Jennigs sklandžia savo lietuvių kalba šiandien tvirtina, kad jei ir būtų galimybė, nieko savo gyvenime nekeistų - juk Airijoje gimusi, Tanzanijoje gyvenusi atlikėja Lietuvoje sutiko ne tik mylimąjį Jurgį Didžiulį, už jo ištekėjo, per ir susilaukė trijų atžalų: sūnų Prano, Antano bei neseniai gimusios dukrelės Gaios.

Neseniai Erica sulaukė nemažai dėmesio socialiniuose tinkluose publikavusi žinutę apie tai, kokie klausimai labiausiai erzina auginant kūdikį. Tad šįkart ji paatviravo, kas išvedė iš kantrybės ir kokio aplinkinių elgesio nemėgsta.

Taip pat kalbėjomės apie tai, ar auginant tris vaikus lieka laiko romantikai, profesines ambicijas, apie senus gerus SKAMP laikus, solinę karjerą ir ateities planus. Kalbėjomės, kol šalimais vežimėlyje po saldaus pietų miego prabudo mažylė Gaia.

Visą mūsų pokalbį galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)