Iki banko bankroto „Snore“ dirbę Baranauskai santuoką teigia norintys nutraukti bendru sutikimu – dėl to esą nėra jokio ginčo, tačiau teismas vis dėlto surengė posėdį, nors tokiais atvejais skyrybų bylas dažniausiai nagrinėja rašytinio proceso tvarka.

Kaip pora dalijasi turtą ir ar apskritai jo turi, teismas nekomentuoja – santuokos bylos nagrinėjamos uždaruose posėdžiuose.

Baranauskų skyrybų byla teisme vyko trumpai – ją išnagrinėjusi Vilniaus miesto 1 apylinkės teismo teisėja Jūratė Trinkūnienė nusprendė patenkinti poros prašymą ir juos oficialiai išskyrė.

Iki „Snoro“ nacionalizavimo R. Baranausko vyresnysis sūnus dirbo Centro skyriaus viršininku, o jo sutuoktinė Karolina – juriste.

Jie susituokė vos prieš dvejus metus – viešumo vengusių Baranauskų vestuves plačiai nušvietė dienraščio „Lietuvos rytas“ žurnalas „Stilius“. Šiose vestuvėse dalyvavo ir tuomet pagrindinis banko „Snoras“ akcininkas Vladimiras Antonovas su žmona.

Tarp svečių buvo ir tuometis Lietuvos banko Kredito įstaigų priežiūros departamento direktorius Kazimieras Ramonas su žmona.

Žiniasklaida yra skelbusi, kad 5 metais jaunesnei išrinktajai E. Baranauskas pasipiršo Balio saloje - būsimajai žmonai jis įteikė sužadėtuvių žiedą su didele smaragdo akimi.

R. Baranauskui išvykus į Londoną, jo sūnus Edgaras tėvą prabangiu visureigiu „Range Rover“ vežiojo registruotis į Bromlio policijos nuovadą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (395)