Savo įraše V. Ušackas svarstė, jog tai turbūt likimo darbas, jog sekmadienį 87-ąjį gimtadienį turėjusi švęsti jo mylima mama, vakar atgulė amžinojo poilsio vietoje.

„Šiandien su šeima ruošėmės švęsti Mamos 87-ąjį gimtadienį. Tačiau likimas sudėliojo taip, kad vakar ją palydėjome į kitą kelionės stotelę.

Nuoširdžiai dėkoju visiems, pareiškusiems užuojautą, buvusiems su mumis kartu maldoje. Ilsėkis ramybėje, brangi Mama. Mums Tavęs labai trūks. Nors mes žinome, kad tu mus visada lydėsi ir iš Aukštai stebėsi bei, kaip dažnai mėgdavai paauklėti, sakysi : „o aš būčiau taip dariusi...“, - rašė jis.

Iš karto po tragiškai pasibaigusios avarijos V. Ušackas teigė, kad automobilį vairavusio brolio būklė labai sunki, o pats yra pakeliui į ligoninę.

Policijos atstovai BNS nurodė, kad pranešimą apie įvykį gavo 13.50 valandą. Pirminiais duomenimis, 1956 metais gimęs vyras Daukanto gatvėje nesuvaldė automobilio „Honda CRV" ir atsitrenkė į medį.

Vairuotojui nustatytas 1,28 promilės girtumas, jis buvo sužalotas ir išvežtas į ligoninę. Žuvo 1932 metais gimusi automobilio keleivė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)