Anot Mios, jos vyrui Nerijui Antanavičiui staiga prireikus medikų pagalbos teko atidėti ir darbus, ir pamiršti apie poilsį. „Dabar aš kaip Motina Teresė. Apie save dabar tikrai nėra kada galvoti“, – sakė ji.

Pradėjęs jausti stiprius pilvo skausmus vyras apie tai prasitarė Miai, kuri nieko nelaukdama ir iškvietė greitąją pagalbą. Sekmadienio naktį išvežus į ligoninę dar teko kiek palaukti dėl medicininių tyrimų, o paaiškėjus, kad tikroji staigaus pilvo skausmo priežastis yra apendicitas, buvo skubiai atlikta ir operacija.

„Šiandien jis dar silpnas. Operacija buvo atlikta neseniai, todėl tai normalu. Viskas vyko taip staigiai, kad nebuvo laiko net pagalvoti, kas vyksta. Viskam aprimus mes jau namuose. Išsiprašėme gydytojų išleisti", - pasakojo žinoma moteris.

Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius

Mia taip pat sakė, kad jau dvi paras negalėjo išsimiegoti, nes tenka keltis kartu su vyru, kurį paryčiais pažadina pilvo skausmai. Tačiau pradėjus svarstyti, ar verta sugrįžti į ligoninę, skausmas atslūgsta. Kol kas gydytojai dar nieko neprognozuoja, bet pati atlikėja svarsto, kad praeis kelios savaitės iki jos vyras galės sugrįžti į įprastą gyvenimo tempą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)