Po ažiotažą sukėlusios TV laidos, Emmos socialiniuose tinkluose ėmė sparčiai kilti sekėjų skaičius. Dabar merginos „Facebook“ paskyrą seka daugiau nei 14 tūkst. žmonių, o „Instagram“ profilį – 31 tūkst. internautų.

Užsiaugintą gerbėjų armiją Emma dažnai lepina asmeninio gyvenimo akimirkomis, kurias dažniausiai sudaro asmenukės. Pastaruoju metu mergina naudoja kur kas mažiau makiažo. Tiesa, noras šokiruoti – niekur nedingo. Neretai Emmos profilyje pasitaiko ir labai atvirų, erotiškų kadrų, tačiau, anot jos, tai tėra kasdieninės nuotraukos.

„Tiesiog jaučiu, kad žmonės turi daug dirbti, norėdami turėti tokį kūną, kaip mano, o man to daryti visai nereikia. Nesilaikau dietos ir niekada nebuvau sporto salėje. Jaučiuosi labai patogiai savo kūne ir dėl šios priežasties aš juo dalinuosi su pasauliu. Nemanau, kad tai erotinės nuotraukos, man jos yra tiesiog kasdienės asmenukės“, – DELFI sakė ji.

Paklausta, kaip ji bendrai vertina apnuogintą moters kūną, Emma skuba prabrėžti, kad jai dabartinis visų kūno tipų garbinimas nėra prie širdies.

„Man patinka, nes tai demonstruoja pasitikėjimą savimi, tačiau nereikėtų išsirengti nuogai, jei tavo kūnas nėra formoje. Nepalaikau visų kūno dydžių kulto. Manau, kad jei moteris neatrodo taip, kaip aš ar yra netinkamoje formoje, nereikėtų jos ir tokių žmonių palaikyti, nes tai yra nesveika ir nepatrauklu. Aš daug mieliau žiūrėčiau į kažką liekno ir gražaus. Tai nerodo pasitikėjimo savimi, tai tiesiog iškelia dalykus, kuriuos reikia taisyti. Tokie atvejai skatina kitus žmones likti nepatraukliais ir storais bei jaustis pasitikinčiai. Aš tiesiog to nepalaikau. Tikiu, kad visada galima sulieknėti, atrodyti geriau“, – dėstė ji.

Žvelgdama į ateitį Emma sako, kad keisti savo išvaizdoje nenorėtų nieko, mat ji ir taip puikiai atrodo.

„Ateityje norėčiau atrodyti lygiai taip pat, kaip aš atrodau dabar, nenorėčiau nieko keisti. Bijau senatvės, tačiau nesilaikau jokių dietų ir nesilankau sporto salėje. Mėgstu naktinį gyvenimą ir kiekvieną dieną lankausi „McDonald's“, – tikino E. Hulse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)