Po koncerto feisbuke buvo patalpintas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas vaikinų konfliktas.

Vaizdo įrašo metu girdėti merginų riksmai, prašantys vaikinus nusiraminti, tačiau jiems šie raminimai buvo nė motais. Vienas iš vaikinų, kiek šoktelėjęs į šoną, muštynių metu nusprendė apibėgti aplink koloną, o už jos pasislėpęs kitas vaikinas, netikėtai vienu smūgui partrėškė šį ant žemės.

Iki pat vaizdo įrašo pabaigos vaikinas taip ir nepajudėjo, tiesiog gulėjo ant žemės, o aplink stoviniavę asmenys neskubėjo jam padėti.

Vaizdo įrašas į socialinius tinklus buvo patalpintas vėlyvą šeštadienio naktį, šiek tiek po vidurnakčio. Sekmadienio popietę įrašą patalpinęs vaikinas jį pašalino.

DELFI žiniomis, policijos pareigūnai dėl šio įvykio iškvietimo negavo, tačiau konfliktas vyko arenos viduje, čia už saugumą atsakingi apsaugos darbuotojai.

Vis dėlto raminti įsiaudrinusius koncerto lankytojus teko ir policijos pareigūnams. Vos po vidurnakčio buvo gautas pranešimas apie konfliktą, įsiplieskusį prie „Siemens“ arenos statulos. Per keturias minutes į įvykio vietą nuvykę pareigūnai ten jau nieko neberado, tačiau dar po penkiolikos minučių ir vėl buvo gautas skambutis.

Iškvietimo metu buvo tvirtinama, kad prie „Siemens“ arenos susigrūmė „Mercedes“ ir „VW Passat“ automobilių keleiviai. Vienam konflikto dalyviui, aštuoniolikmečiui, buvo prakirsta galva.

Atvykus pareigūnams nė vienas konflikto dalyvis nepanoro pareikšti pretenzijų vienas kitam, tačiau pareigūnai vis dėlto du vaikinus sulaikė ir pristatė į policijos komisariatą. Vienas iš jų buvo blaivus, o kitam, papūtus į matuoklį, prieš akis sužibo 2 prom.

Nors koncerto metu dauguma žmonių liejo savo ernergiją šokdami bei dainuodami kartu su Lilu ir Innomine, atsirado ir tokių, kurie buvo per daug pakilnoję linksmybės taurę.

Vos prasidėjus koncertui, kelios merginos ėmė konfliktuoti su šalia sėdinčiais vaikinais, peikė juos įvairiais necenzūrinias žodžiais ir kitaip reiškė savo norą elgtis taip, lyg aplink daugiau nieko nebūtų. Po kelių išsišokimų jas ramino apsaugos darbuotojai. Ilgai nenorėjusios paklusti merginos vis dėlto buvo nuramintos ir priverstos pasišalinti.

Daugiau apie koncertą, kurį Lilas ir Innomine surengė sausakimšoje „Siemens“ arenoje, skaitykite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (367)