DELFI skelbė, kad vienas Vilniaus gyventojas pareigūnams pasiskundė, jog buvo sumuštas, kai krepšininkui tiesiog gatvėje papriekaištavo dėl prasto Lietuvos krepšinio rinktinės pasirodymo Londono olimpiadoje.

Naujienų portalui DELFI S. Jasaitis tuomet patvirtino, kad penktadienio naktis rami jam nebuvo.

„Tai buvo tiesiog barnis. Kadangi buvau išvažiavęs, tai nusprendžiau kiek vėliau pasveikinti Vitalijų su gimtadieniu. Mes ramiai pasėdėjome su draugais, paskui ėjome Didžiąja gatve, nepažįstamas vyras kabinėjosi prie manęs ir taip gavosi. Matė, kad krepšininkas ir gal pagalvojo kažką - aš nežinau, kodėl užkliuvau ir ką jis tuo metu galvojo. Negaliu tiksliai atsakyti, ar tas vyras buvo neblaivus, bet iš pažiūros - taip", - DELFI pasakojo po nakties atsigavęs sportininkas.

Jeigu nukentėjusysis būtų reikalavęs žinomus vyrus nubausti dėl sumušimo, galėjo būti pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tačiau rimtesnių nemalonumų krepšininkui ir humoristui pavyko išvengti. Jiedu su į policiją besikreipusiu vilniečiu susitaikė.

S. Jasaitis antradienį telefonu neatsiliepė.

Vitalijus Cololo
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)