Populiari laida, kurią vedė Simona Albavičiūtė ir Silvija Rindzevičiūtė, iš eterio dingo prieš pusantrų metų. To priežastis buvo visiems aiški – S. Rindzevičiūtė sukūrė šeimą, pagimdė sūnų. Paauginusi Adomą ir persikėlusi iš Klaipėdos gyventi į Vilnių, moteris nusprendė grįžti į darbą.

„Ši pertrauka buvo labai naudinga. Vėl norisi kažką daryti, kalbėti. Visi, kurie yra dirbę radijuje, žino, kad šis darbas veikia kaip narkotikas. Neslėpsiu, jaudinuosi, ruošiausi šiai laidai. Labai smagu bus vėl dirbti“, – džiaugėsi S. Rindzevičiūtė.

Moteris neslėpė, kad atsiradus sūnui visas gyvenimas pasikeitė į gerą pusę – susidėliojo į savo vietas. „Atsiskyrė svarbūs ir nesvarbūs dalykai. Šiandien man paskambino sūnus, tik man suprantama kalba palinkėjo geros laidos“, – juokėsi Silvija.

„SiSi“ merginas radijo laidos klausytojai galės girdėti kiekvieną penktadienį. „Norime, kad laida būtų penktadienio bomba. Įsijungus radiją pamirštum savaitės darbus ir pasinertum į savaitgalį“, – šypsojosi laidos vedėjos.

Naujos studijos atidarymo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)