Į didžiausią Egipto turizmo centrą prie Raudonosios jūros – Hurgadą – su mylimuoju Indrė išsiruošė dar sausio mėnesį. Tuomet žinoma moteris neslėpė, kad be galo troško bent trumpam pakeisti klimatą.

„Kad ir kaip gražu būtų sniego pusnys, vasariškos šilumos ir saulės į nieką nekeisčiau. Jokių pūkinių striukių, daug vitamino D, pasiilgti aukštakulniai ir juokas nuo ryto iki vakaro“, – pirmąsias dienas Egipte apibendrino sporto trenerė.

Visgi net ir išvykusi į poilsinę kelionę Indrė nepamiršo savo aktyvaus gyvenimo būdo, treniruočių.

„Labas rytas! Mano mėgstamiausi pratimai sėdmenims ir kojoms“, – su tūkstančiais sekėjų keliais sporto judesiais dalijosi ji.

Indrė ir jos sužadėtinis taip pat mėgavosi saulės, vandens ir įvairių išvykų malonumais. Per visą kelionę pora aplankė negyvenamą salą, iki kurios jiems teko nemažai plaukti, daug įspūdžių suteikė apsilankymas Luksore, pasivažinėjimas keturračiais.

Egipte Indrė paminėjo net dvi širdžiai malonias progas – savo gimtadienį ir Valentino dieną. Be to, kelionės metu pakeitė ne vieną viešbutį, tad džiugių emocijų buvo vis daugiau.

„Per šias atostogas jau pabuvojome keturiuose skirtinguose Hurgados viešbučiuose. Įsivaizduokite, kiek skirtingo maisto prisiragavome. Buvo ir taip, kad norėjosi apsivalgyti, buvo ir taip, kad atsisakėme pietų“, – neslėpė ji.

Indrė sekėjams pasakojo, kad ši mėnesį trukusi kelionė buvo vienas smagiausių ir įdomiausių nuotykių pastaruoju metu. Visgi netrukus ji ėmė ilgėtis namų.

Galiausiai, grįžusi į Lietuvą, Indrė nusprendė šią patirtį įvertinti visapusiškai ir papasakoti apie neretai nematomą kelionių pusę.

„Aš, kaip ir daugelis kitų influencerių, dažniausiai dalinuosi tik pačiais gražiausiais vaizdais, akimirkomis. Taip gaunasi savaime: ieškai gražios vietos fotografijai, gaudai apšvietimą, dedi filtrus, filmuoji tik tuos patiekalus, nuo kurių tįsta seilė. Jei kokiame kadre netyčia pasitaiko „šiukšlė“ – nukerpi, juk tai gadina vaizdą...

Manau, viskas natūralu, mes rodome tai, ko patys giliai širdyje trokštame ir nesidaliname tuo, ką norėtume ištrinti iš savo gyvenimo..

Ne veltui sakoma, internetinės platybės – tai dar kitas, atskiras pasaulis, kuriame kai kurie iš mūsų (kas skaitote šį įrašą, manau, dauguma, o tame tarpe ir aš) gyvena antrą gyvenimą.

Kiekvienos atostogos, kiekviena profesija, santykiai, šalis, vietovė – turi baltą ir juodą.

Egipto senovės paveldas, architektūra mane išties užbūrė, tačiau keliaujant po šalį, pasitaikė išties širdį draskančių vaizdų... Tu gali gulėti tobulai švaraus viešbučio pliaže ir vos už jo ribų matyti sąvartyną.

Dvi Egipto pusės, kurias mes pažinome ir bet kokiu atveju, susipažinti buvo malonu“, – pasakojo I. Burlinskaitė.

Retai turistų viešinamas vietas ir detales, apie kurias minėjo Indrė, galite pamatyti braukdami nuotraukas į šoną:


Daugiau poros atostogų akimirkų – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (364)