Praėjusiais metais dukros susilaukusi I. Zasimauskaitė ant šių metų M.A.M.A raudonojo kilimo žengė dėvėdama rausvos spalvos, blizgios medžiagos suknelę. Įvaizdis traukė ne vieną akį, tad nenuostabu, kodėl socialiniuose tinkluose pasipylė įvairaus turinio žinutės.

Vieni atlikėją gyrė, kiti kritikavo jos stilių ir net kūno formas. Komentarus perskaičiusi dainininkė neslėpė liūdesio ir nutarė pasidalinti itin jautriu laišku. Jame I. Zasimauskaitė kreipėsi į moteris dėl jų skleidžiamos neapykantos. Ji svarstė, kad tokiu būdu galima susirgti ir psichologinėmis ligomis.

Po dainininkės įrašo iškart pasipylė ir ne viena ją palaikanti žinutė, kitos skaudžios istorijos. Visgi atsirado ir tokių, kurie šioje situacijoje įžvelgė ir kitą pusę – nematomą pramogų pasaulio realybę, su kuria susigyvena ne visi. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)