Savo socialiniuose tinkluose Rasa neretai dalijasi ne tik sporto ar mitybos patarimais, bet ir asmeninio gyvenimo akimirkomis. Neseniai ji paskelbė jautrų laišką, skirtą jos trims dukroms.

„Motinos ir dukters santykiai yra ypatingi, neįtikėtini ir nenusakomi. Niekas pasaulyje neturi tokio artimo ir stipraus ryšio, kaip motina ir dukra. Jų santykiai ištveria nedidelius nesutarimus, kurie kyla kasdien ir tai šaunu, mes susipažįstame su gyvenimu.

Aš manau tikroji šių santykių vertė gali būti suprantama tik motinos ir dukters, kurios kartu išgyveno sielvartą ir laimę, juoką ir liūdesį ir kartu išgyveno sunkias situacijas. Šie išbandymai padarė juos protingesnius ir stipresnius. Ir šie metai buvo didžiausi ir sunkiausi mums... Pasaulyje nėra nieko, kas galėtų būti brangiau, nei pagimdyti naują žmogų. Tokiu būdu ne tik tęsiame šeimos ryšį, bet ir suteikiame šiems vaikams galimybę pamatyti pasaulio, kuriame gyvename, grožį.

Vis dėlto pasaulį kartais nesunku suprasti.

Štai, kodėl mamoms taip svarbu pasakyti savo dukterims meilės žodžius, kiek įmanoma daugiau...

Elijyte, nuo tada, kai girdėjau tavo pirmąjį riksmą ir pamačiau tavo nuostabias akis, mano širdis buvo pavogta. Tu buvai gražiausias vagis, kokį aš kada nors mačiau...

Ačiū, mano saulei Elijai, kad tu esi ir 7 metai prabėgo, kaip 7 dienos...

Ačiū, Dievui ir Tadui už tokį turtą – 3 dukras...

Myliu iki mylėsiu iki savo paskutinės dienos...

Mama“, – brūkštelėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)